30 ÅRS JUBILEUM & NORGESMESTERSKAP – OPPSUMMERING

Best i By’n og Norges nest beste klubb. I tillegg ble Steinar og Laila Trones hedret for sitt engasjement for frivilligheten gjennom 30 år, og Bård Trones ble tildelt sort belte 6. æresgrad for sin utrettelige innsats gjennom mange år. Vi gratulerer !!!

 

NM Bergen – Oppsummering

 

 

I grenen Pointfighting oppnådde vi intet annet enn 100% score !

5 deltagere – 5 Norgesmestere og bestemannspremien i ungdomsklassen.

PointFight er en fascinerende gren som krever mye på mange områder ettersom de avgjørende ting ofte skjer i brøkdelen av et sekund.

Oliver Gundersen – Norgesmester UH-52 kg og Bestemannspremien for ungdom.
Går en utrolig spennende finale hvor utøverne veksler mellom å lede. Oliver leder med 1 poeng i det 15 sekunder gjenstår og settes under hardt press av en motstander på jakt etter poeng som vil gi ekstra runde eller seier.
Akkurat da henter Oliver frem et perfekt utført «spin-hook kick» som treffer til hodet og gir 2 poeng. Det hele ender 13-10. Oliver blir Norgesmester og tildeles Bestemannspremien for ungdom.
Gratulerer Oliver !

Magnus Løvik – Norgesmester JH-63 kg.
Har hatt en kjempefin utvikling i de siste årene og ble nylig premiert med bronse medalje i verdens største kickboxing turnering i Dublin. I NM viser han hvilket nivå han har kommet opp på og vinner suverent. Blir spennende å følge Magnus fremover. Han har realistiske forhåpninger om å hente hjem medalje i fra Junior VM som arrangeres i Italia i høst og dermed komme i posisjon for en plass på senior landslaget til neste sesong.
Gratulerer Magnus !

Tiril Skjolden – Norgesmester JD-65 kg.
Har vært suveren i sin klasse denne sesongen og fortsetter å imponere i NM på hjemmebane. Har god kontroll og sikrer seg gullmedaljen med god margin.
Blir spennende å følge Tiril fremover.
Gratulerer Tiril !

Milad Henriksen – Norgesmester H-63 kg.
Vant bronse i høstens VM og vinner NM som forventet med god margin. Det er ingen motstandere i nærheten av dette nivået her i Norge. Følgelig vil Milad i all hovedsak konkurrere internasjonalt i tiden fremover.
Gratulerer Milad !

Johan Hjelmervik – Norgesmester H-79 kg.
Bronsevinner fra høstens VM måtte gå opp to vektklasser og 10 kg for å få motstandere. Til tross for det styrer Johan inn til ny NM tittel med utklassing og stopp av kamp på grunn av 10 poengs overvekt.
Også Johan vil ha et høyt internasjonalt aktivitetsnivå frem mot høstens EM i Slovenia.
Gratulerer Johan !

 

Lettkontakt

I grenen lettkontakt har vi denne gang med unge utøvere som er i første del av sin karriere som fighters. Her bygger mange kamperfaring i relativt trygge omgivelser før man eventuelt velger å entre ringen. Noen velger å fortsette med denne konkurranseformen mens andre bruker den som supplement til andre grener.

Oda Kvalavåg – Norgesmester UD-55 kg. 
Oda er en god blanding av terrier og duracel ! Hun kjører på i et tempo som motstanderne ikke har sjanse til å henge med i (og her snakker vi om utøver som ble tatt ut til junior EM i høst!) Vi ser at trening og kamp-erfaringen gjennom siste året også har gitt resultater på det tekniske og taktiske.
Gratulerer Oda – Norgesmester 2018.

Gabriel Songstad -sølv UH-57 kg. 
Tøff klasse med mange utøvere. Vinner 2 kamper før han taper en jevn finale. Skuffende for Gabriel selv, men bare en naturlig del av et langt løp på vei mot de store triumfer.
Gabriel er en gutt som er dedikert, målrettet og villig til å ofre det som skal til for å nå sine mål.
Merk dere navnet. Dere kommer til å høre mer om han i årene som kommer.

Marie Charlotte Quist Paulsen – sølv D-70 kg.
På vei opp og frem. Høster erfaring og kjemper seg frem til en sølvmedalje i sitt første NM.
Gratulerer Marie !

Ibrahim Zandi – 5 plass H-74 kg. 
Har vært en del syk siste tiden. Fikk det derfor ikke til som han og vi hadde håpet på. Will be back!

Jonas Hovde – 5 plass JH-63 kg. 
Ung og lovende debutant. Har potensial. Will be back!

Hanne Voll – 5 plass UD-55 kg. 
Får ikke resultatet vi håper på i lettkontakt men er i fin utvikling. Will be back!

Oliver Gundersen – 5 plass UH-52 kg. 
En dommer holder Oliver som vinner, men han får dårlig betalt for sine treffere av de to andre. Det resulterer i 1-2 tap. Tatt i betraktning at han gikk opp to vektklasser og 10 kg er dette et respektabelt resultat.

 

Junior Ring / Full / K-1

Resultatene i ringen var under NM Bergen 2018 dessverre ikke slik vi hadde håpet på for våre beste utøvere, mens de ferskere gjorde jobben og har høstet masse erfaring.

Fullkontakt:

Milton Gallaretta – sølv H-63,5 kg. 
Taper en tøff og jevn finale vs McPherson. Begge utøverne er i verdensklasse og gjør en god kamp. Milton åpner best og leder gjennom store deler av kampen, men mot slutten synker dessverre presisjonsnivået. Det gir rettmessig utslag på poengene og det blir tap i denne finalen som var hovedkampen på finale galla.

Else Karin Bache – bronse D-56 kg. 
Motstanderne i denne vektklassen holder meget høyt internasjonalt nivå, og det var dermed en vanskelig oppgave for Else Karin som har vært borte fra idretten en stund. Nå er hun tilbake og gjør en god figur til tross for meget høyt nivå hos motstanderne.

K-1:

Marius Sjursæter – sølv -75 kg.
Marius møter et tidligere produkt av Bergen Kickboxing Klubb, og som av den grunn naturligvis holder høyt nivå. Kampen er full av energi fra første stund. Det tar imidlertid litt tid før Marius får maskineriet skikkelig i gang, og han blir hengende litt etter poengmessig i første del av kampen. I tredje og siste runde var det derimot ingen tvil. Marius gjør som han vil og herjer med sin motstander. Han lander den ene gode treffen etter den andre, men utrolig nok er det bare en av de tre dommerne som gir Marius poengene han rettmessig skulle hatt gjennom siste runde.
For alle som ser kampen er det fullstendig surrealistisk å oppleve at kampen ender med tap, når man så til de grader knuser sin motstander.
På papiret ble det denne gang sølv, men innerst i hjertet vet vi alle at Marius Sjursæter er den rette Norgesmester i 2018.

Alexander Gudbrandsen – sølv H-67 kg. 
Går opp to vektklasser for å få motstander i sin NM debut. Gjør en solid innsats men 7 kg differanse blir for tung motstand.
Alex er en ung lovende utøver vi har stor tro på.

Vebjørn Låstad – bronse H-67 kg. 
Møter god motstand men gjør en god kamp inntil han går på en smell og blir telt ut. Vebjørn er en fersk utøver som med god og riktig trening fremover kan bli riktig så spennende.

Rodrigue Nzoyibuka – H-86 kg.
Fikk dessverre ikke kamp da motstanderen trakk seg rett før NM, antageligvis fordi han skjønte at det ville bli for tøft.

 

Junior Ring:

Hanne Voll – sølv UD-55 kg.
Debuterer i NM og gjør en god kamp. Til tross for trening gjennom mange år debuterte hun i kamp første gang først høsten -17. Vi må derfor gi henne tid til å høste erfaring og utvikle seg som utøver. Har potensial og blir spennende å følge videre.

 

 

På vår Facebook kan du gå inn og kikke på flere bilder.

https://www.facebook.com/bergenkickboxing/?ref=br_rs

 

 

 

 

Følg oss på https://www.facebook.com/events/165689627386352/

 

Vi takker våre sponsorer og samarbeidspartnere for alle støtte.