VI ÅPNER NY AVDELING I ARNA

Arna Industrihus

Lørdag 24 september klokken 12:00 blir det offisiell åpning av vår nye avdeling i Ytre Arna. Barn, unge og voksne er velkommen til vårt nye lokale i Arna Industrihus.

Program for åpningsdagen:

11:30 Aktiviteter og forfriskninger for barn og unge utenfor vårt nye lokale.

12:00 Offisiell åpning med snorklipping.

Etter dette ønsker vi alle velkommen inn for en titt. Det vil være anledning for prøve på utstyr, prøve seg på både slag og spark teknikker, for dem som tør vil det være mulighet for å holde thai-skjold mens etablerte utøvere sparker så du får kjent litt på kraften. I tillegg blir det demonstrert litt teknikker og trening så folk får et lite inntrykk av hva kickboxing er. 

-Kickboxing er en glimrende treningsform hvor hele kroppen er i aktivitet, inkludert de små grå i topplokket. Selv om Bergen Kickboxingklubb har fostret opp den ene europa- og verdensmesteren etter den andre, er dette en idrett som passer godt til alle. Vi tilbyr fysisk trening med mening. Opplevelsen av mestring i kombinasjon med at man blir i bedre form gir deg personlig utvikling og vekst, og dermed et bedre liv, sier Forbundspresident Eirik Gundersen.

Sammen med klubbens leder Steinar Trones og de lokale ildsjelene Sadegh Nikbin og Roy Songstad har Bergen Kickboxing Klubb Avdeling Arna nå blitt en realitet. 

De lokale ildsjelene kan fortelle at Ytre Arna har har hatt et godt kickboxing miljø i flere år.

– Men vi hadde små lokaler og derfor begrenset kapasitet. Uten muligheter for ekspansjon forsvant mye av gløden og energien. Vi ble derfor veldig glad når en stor klubb som Bergen Kickboxing Klubb ville ta oss inn i sitt miljø. Nå har vi jobbet hardt det siste halve året med å få på plass alle puslebrikkene som gjør at vi nå kan ta i bruk store og flotte lokaler. Alt ligger nå til rette for at vi kan ta i mot alle som har lyst å prøve denne treningsformen. Vi er en stor takk skyldig til Erlend Vågane fra Bergen Kommune – koordinator for områdesatsing Ytre Arna, og Idrettsrådet i Bergen, som ser samfunnets gevinst gjennom driftstøtte til dette viktige tiltaket her ute i bydelen

– Vi er veldig glad, og samtidig veldig stolt over å kunne åpne vår nye avdeling her i Ytre Arna. Vår sportslige målsetting om å være en av Norges 3 beste klubber er uten tvil bedre ivaretatt med flere medlemmer på grunnplan. En god bredde gir bedre forutsetninger for å få fram toppene. Samtidig er vi opptatt av å lage godt miljø som fremmer utvikling og vekst, både for de som vil trene hos oss for treningen sin del og de som vil satse, uttaler den energiske lederen Steinar Trones.

Han har gjennom hele sitt liv vært den idealistiske idrettens mann. Med andre ord – en svært verdifull person for Norge. 

Den relativt nyvalgte presidenten i Norges Kickboxing Forbund, Eirik Gundersen uttaler til slutt;

-Dette er en viktig dag for alle. For vår fantastiske idrett, og for Norges Kickboxing Forbund. For Norge og alle våre innbyggere. Gjennom etablering av nye, eller ekspandering av eksisterende klubber, når vi ut til flere. Vi kommer nærmere folket. Vi gir barn, unge og voksne et alternativ til de etablerte idrettene og treningsstudioene. Alle er forskjellig og inspireres av ulike ting, men det er ingen tvil om at fysisk aktivitet er av stor verdi for det enkelte individ og vårt moderne samfunn. 

Treningstider:

Mandag
Kidz kl. 1800-1900
Fitness 1900-2030

Tirsdag
Nybegynnere 1800-1930
Videregående 1930-2100

Onsdag
Kidz 1800-1900
Fitness 1900-2030

Torsdag
Nybegynnere 1800-1930
Videregående 1930-2100

Søndag
Sparring for de med eget utstyr 1400-1500


Kontakt
:
nikbinsadeq@yahoo.com
roysong1975@hotmail.com

Det kommer en facebook-side asap :-) Hold utkikk etter mer informasjon på facebook.com/bergenkickboxing

Hjertelig velkommen!