POLISH OPEN MEDALJE

Klubben stilte med 3 utøvere til Polish Open. Bård Trones oppsummerer stevnet.

Roy Wischmann low kick -71 kg
Cedric Escamez low kick – 81 kg
Leif Tore Xe kicklight -84 kg

Roy møter en god men rotete polakk i innledende kamp i low kick -71 kg. Det var en jevn kamp som vippet hele tiden men som dessverre ikke gikk Roys vei. Han treffer godt med en del kombinasjoner men får mindre betalt for treffene sine enn polakken. Det positive her er at Roy er tilbake etter skade og operasjon av menisken for 3,5 uker siden. Nå venter det en hard mai måned med trening før han er klar for neste stevne i Italia.

Leif Tore XE taper innledende kamp mot en erfaren og dyktig polakk på poeng i kick light -84 kg.

Cedric «french warrior» Escamez er tilbake etter 8 måneder på sidelinjen. Og for et comeback han leverte denne helgen! Vinner klart i semifinalen mot en god polakk der han gikk all in på alle angrep. Traff godt på kombinasjoner og beskyttet seg godt men guarden sin som han har jobbet mye med i det siste.

I finalen møter han Albert Odzimkowzki. En av Polens dyktigste mma-utøvere. Dette ble kåret til stevnets beste kamp og en kamp som vippet poengmessig begge veier. Polakken dro dessverre det lengste strået men vår franske kriger kjempet til siste slutt. Cedric satser for fullt fram til neste stevne i Italia etter en god deltagelse i Polen.